GİZLİLİK POLİTİKASI


busuu olarak gizliliğinizi son derece ciddiye almaktayız ve gizliliğinizi korumak konusunda kararlıyız. Veri toplama, kullanma ve ifşa ile ilgili uygulamalarımız bu gizlilik politikasında açıklanmaktadır.

Bu politika şunları kapsar:

  • Önemli bilgiler ve bizim kim olduğumuz
  • Topladığımız kişisel veriler
  • Kişisel verilerinizi nasıl ve neden topladığımız ve kullandığımız
  • Kişisel verilerinizi neden işlediğimiz
  • Kişisel verilerinizi ne zaman ve neden busuu Grubu veya diğer kurumlara bildireceğimiz
  • Uluslararası transferler
  • Kişisel verileriniz için sahip olduğunuz haklarınız ve seçenekleriniz
  • Neden çerezleri kullandığımız
  • Bilgilerinizin güvenli ve gizli tutulduğundan emin olmak için attığımız adımlar
  • Bilgilerinizi ne kadar süre elimizde bulunduracağımız
  • Yasal haklarınız


1. ÖNEMLİ BİLGİLER VE KİM OLDUĞUMUZ

busuu size hizmetini ("Hizmet") Hizmet Koşulları ve aşağıdaki Gizlilik Politikası'na tabi olarak sağlar. Zaman zaman bu Gizlilik Politikası'nı güncelleyebiliriz. Tüm değişiklikler web sitemizde ("Site") ilan edilecektir. Gizlilik Politikası'nın en güncel sürümünü dilediğiniz zaman www.busuu.com/privacy adresinde gözden geçirebilirsiniz. Yapılan herhangi bir değişiklikten sonra Hizmet'i veya Site'yi kullanmaya devam etmeniz yeni Gizlilik Politikası'nı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu web sitesi çocuklara yönelik değildir ve bilerek, çocuklara ilişkin veri toplamamaktayız. İşbu Gizlilik Politikası'nda ilk harfi büyük yazılmış olup da işbu Gizlilik Politikası'nda tanımı yapılmamış ifadelerHizmet Koşulları içerisinde tanımlanmışlardır.

Busuu Limited (bu Gizlilik Politikası'nda topluca "busuu", "biz", "bize" veya "bizim" olarak anılacaktır) kişisel verilerinizin denetleyicisi ve sorumlusudur. Veri koruma sorunları için Birleşik Krallık denetleyici kurumu olan Information Commissioner's Office'e (ICO) dilediğiniz zaman şikayette bulunma hakkınız vardır. Ancak, ICO'ya ulaşmadan önce kaygılarınız ile ilgilenme şansının önemini anlamaktayız, bu yüzden lütfen ilk etapta bize ulaşın.

Bu web sitesi üçüncü taraf web siteleri, eklentileri ve uygulamalarına bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılara tıklamak veya o irtibatları etkinleştirmek üçüncü tarafların sizin hakkınızda veri toplama veya paylaşmasına olanak sağlayabilir. Biz, bu üçüncü taraf web sitelerini kontrol etmiyoruz ve onların gizlilik bildirimlerinden sorumlu değiliz. Bizim web sitemizden ayrıldığınızda, ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik uyarısını okumanızı öneririz.


2. TOPLADIĞIMIZ VE ALDIĞIMIZ BİLGİLER

Kayıt yaptırıp bir busuu hesabı edindiğinizde, busuu olarak kullanıcı adınız, e-posta adresiniz, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, konuştuğunuz ve öğrendiğiniz diller, diğer kişisel bilgileriniz veya Hizmet'e eklediğiniz tercih bilgileri ve profil resminiz gibi kişisel bir takım bilgiler toplamaktayız.

busuu ayrıca hizmet metaverileri, veri günlüğü, aygıt bilgileri, IP adresleri, üçüncü taraf verileri ve çerez bilgileri gibi çeşitli diğer kullanım alanları bilgilerini otomatik olarak toplamakta ve oluşturmaktadır.

Aynı zamanda herhangi bir amaç için, istatistiksel veya demografik veriler gibi Toplu Verileri toplamakta, kullanmakta ve paylaşmaktayız. Toplu Veriler kişisel verilerinizden elde edilebilir, ancak bu veriler doğrudan veya dolaylı olarak kimliğinizi ortaya koymadığından kanunen kişisel veri olarak kabul edilmez. Örneğin, web sitesinin belirli bir özelliğine erişen kullanıcıların yüzdesini hesaplamak için Kullanım Verilerinizi toplayabiliriz. Ancak Toplu Verileri doğrudan veya dolaylı olarak sizin kimliğinizi saptayabilecek şekilde, kişisel verileriniz ile birleştirir veya bağlantılarsak, bu birleştirilmiş verileri kişisel veri olarak ele alacak ve bu gizlilik bildirisine uygun olarak kullanacağız. Sizin hakkınızda herhangi bir Kişisel Veri Özel Kategorileri (buna ırk veya etnik köken, din veya felsefi inançlar, cinsel yönelim, siyasi görüş, sendika üyeliği, sağlık ve genetiğiniz hakkında bilgi ve biyometrik veriler hakkında ayrıntılar dahildir) toplamayız. Ne de cezai hükümler ve suçlar hakkında herhangi bir bilgi toplamaktayız.

Hizmet'i kullandığınızda kişisel profilinizi oluşturabilir, ilişkiler kurabilir, mesaj gönderip alabilir, arama ve sorgular gerçekleştirebilir, etkinlikler ve kurslara kaydolabilir ve çeşitli kanallar vasıtasıyla bilgi aktarabilirsiniz.

Bu verileri sağlamak için kanuna dayanan veya sözleşmeden doğan hiçbir yükümlülük yoktur, ancak bu veriler sağlanmadığında hizmeti sağlamamız olanaksız olacaktır.


3. BİLGİNİN KULLANIMI

busuu kişisel verilerinizi, meşru menfaatlerimizin gelişmesi doğrultusunda aşağıdaki genel amaçlar için kullanacaktır:

(i) Hizmetlerimiz, web sitelerimiz, uygulamalarımız ve faaliyetimizi sağlamak, güncelleştirmek, sürdürmek ve korumak için
(ii) İlgili mevzuat, yasal süreç veya yönetmeliğin gerektirdiği şekilde
(iii) Sorularınız ve yorumlarınıza yanıt vermek için
(iv) E-posta yoluyla veya Hizmet'in içinde, sizinle Hizmet hakkında iletişim kurmak için
(v) İstatistik amaçlar
(vi) Faturalandırma, hesap yönetimi ve diğer idari hususlar için
(vii) Güvenlik sorunları ve istismarı araştırmak ve önlemeye yardımcı olmak için
(viii) Tahsilat anında size açıklanan diğer amaçlar

busuu bu bilgileri pazarlama ve gördüğünüz İçerik'i özelleştirmek, ürünler ve hizmetler için taleplerinizi yerine getirmek, sizin için Hizmet'imizi geliştirmek, sizinle iletişim kurmak, araştırma yapmak ve şirket içi amaçlar ve reklamverenler gibi dış müşteriler için anonim raporlama sağlamak için kullanmaktadır. Bir arkadaşınıza sitemizden bahsetmek için davet hizmetimizi kullanmayı tercih ederseniz, sizden arkadaşınızın e-posta adresini isteyeceğiz. Arkadaşınıza, otomatik olarak siteyi ziyaret etmeye davet eden bir e-posta göndereceğiz. busuu davetleri birden çok kez göndermeye teşebbüs edebilir. busuu bu tür e-postalar göndermek, davetiniz kabul edilirse arkadaş bağlantınızı kaydetmek ve yönlendirme programımızın başarısını takip etmek için bu bilgileri saklamaktadır. Arkadaşınız bizden herhangi bir iletişim alma aboneliğini bu e-postadan iptal edebilir veya privacy@busuu.com adresinden bize ulaşarak bu bilgileri veritabanımızdan kaldırmamızı talep edebilir.

Herhangi bir Ücretli Hizmet (ki buna Premium Üyelik de dahildir) satın alırken ödeme bilgilerinizi Hizmet'e girdiğinizde, bu ödeme bilgileri bizzat busuu'nun eline geçmemekte, satın alma işleminizin tamamlanabilmesi için ödeme hizmeti sağlayıcılarımız tarafından alınıp, depolanıp işlenmektedir.

Hizmet için kaydolurken, busuu tarafından başlatılan haber bültenleri, pazarlama ve ilerleme raporları gibi e-posta iletişimlerini almamayı tercih edebilirsiniz, bundan sonrasında ise e-postanın içinden iletişim aboneliğinizi iptal etmeniz gerekecek.

Kurum e-posta adresini kullanarak bir kurum üzerinden kayıtlı kullanıcılar için, e-posta veriniz bize o veri denetleyicisi tarafından sağlanmış olacaktır. Bu durumda nasıl kaydolacağınızı gösteren bir ileti almış olacaksınız. Bu iletilerden aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.


4. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN SAKLANMASI VE TRANSFERİ

Kişisel bilgilerinizi yalnızca Avrupa Ekonomik Alanı (“AEA”) sınırları dahilinde bulunan ve güncel güvenlik duvarı korumasına sahip güvenli sunucular üzerinde saklamaktayız. Kişisel verilerinizi ne zaman AEA dışına transfer edersek, aşağıdaki emniyet tedbirlerinden en az birini sağlayarak verilere benzer derecede koruma bulabildiğimizden emin olmaktayız:

· Kişisel verilerinizi yalnızca Avrupa Komisyonu tarafından kişisel veriler için yeterli düzeyde koruma sağladığı kabul edilen ülkelere aktaracağız. Daha fazla bilgi için şuraya bakınız: "Avrupa Komisyonu: AB üyesi olmayan ülkelerde kişisel verilerin korunması yeterliği." · Belirli hizmet sağlayıcılarını kullandığımızda, kişisel verilere Avrupa'daki ile aynı korumayı sağlayan, Avrupa Komisyonu tarafından onaylanmış özel sözleşmeleri kullanabiliriz. Daha fazla bilgi için şuraya bakınız: "Avrupa Komisyonu: Kişisel verilerin üçüncü ülkelere transferi için model sözleşmeler." · ABD'de yer alan sağlayıcılar kullandığımızda, kişisel veriye Avrupa ile ABD arasında ortak olan benzer koruma sağlamalarını gerektiren Gizlilik Kalkanı'nın parçası iseler onlara veri transferi yapabiliriz. Daha fazla bilgi için şuraya bakınız: "Avrupa Komisyonu: AB-ABD Gizlilik Kalkanı."


5. MUHAFAZA

busuu meşru şirket menfaatlerini ifa etmek, denetimler yürütmek, yasal yükümlülüklere riayet etmek (ve bunlara uygunluk göstermek), anlaşmazlıkları çözmek ve anlaşmalarımızı icra etmek amacı ile, ihtiyacımız olduğu sürece kişisel verilerinizi muhafaza eder. Kişisel verilerin gerekli muhafaza dönemini belirlemek için, kişisel verilerin miktarı, niteliği ve hassasiyeti, kişisel verilerinizin yetkisiz kullanımı veya ifşasından doğan potansiyel zarar riski, kişisel verilerinizi işleme amaçlarımız ve bu amaçlara başka yöntem ile ulaşıp ulaşamayacağımız ve ilgili yasal gereksinimleri göz önünde bulundurmaktayız. Kişisel verilerinizi, privacy@busuu.com adresine bunu talep eden bir e-posta göndererek silme hakkınız vardır. Bu durumda, yerel yasalara uygun olarak tüm finansal bilgilerin saklanacağına lütfen dikkat edin.


6. ÇEREZLER

Çerez, bir internet sitesinin bilgisayarlarından sizin sunucunuza gönderilen ve genellikle bilgisayarınızın sabit diskinde biriktirilen anonim ve özgün bir tanımlayıcıyı içeren küçük bir veridir. Tarayıcınızı tüm çerezleri kabul edecek, tüm çerezleri reddedecek veya bir çerez oluşturulduğunda sizi bilgilendirecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Halihazırda bilgisayarınızda depolanmakta olan bir çerezi silmek isterseniz, lütfen ilgili dosyayı veya çerezlerin depolandığı klasörü bulmak için tarayıcınızın talimatlarını okuyunuz. Eğer tüm çerezleri reddederseniz, Hizmet'in bazı özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

busuu'da çerezleri ne şekilde kullandığımıza ilişkin daha ayrıntılı bilgiyi şurada bulabilirsiniz: www.busuu.com/cookies

busuu olarak sayfalarımızda reklam yayını yapan veya hizmet sunmakta olan diğer kişi ve kuruluşların da bilgisayarınıza çerez kaydetmesine ve bilgisayarınızdaki çerezlere erişim sağlamasına izin vermekteyiz. Diğer işletmelerin çerez kullanımı, bu gizlilik politikasına değil, söz konusu işletmelerin kendi gizlilik politikalarına bağlıdır. Reklam verenlerin veya diğer işletmelerin busuu'nun çerezlerine erişimleri yoktur.


7. KİŞİSEL BİLGİLERİN İFŞA EDİLMESİ

Profil bilgilerinizi (e-posta adresiniz ve şifreniz hariç) arkadaş arayan kişilere ve Site'nin diğer fonksiyonlarını desteklemek için göstermekteyiz. busuu, istemiş olduğunuz ürün veya hizmetleri size sağlamak, izninizi aldığımız veya aşağıda belirtilen durumlar dışında, üçüncü taraflara kişisel bilgilerinizi kiralamaz, satmaz veya onlarla paylaşmaz:

  • busuu'nun mahkeme celplerine, mahkeme emirlerine ve yasal süreçlere cevap verdiği veya yasal haklarımızı, yasal taleplere karşı koruduğu, uyguladığı veya tesis ettiği durumlar.

  • busuu'nun herhangi bir kişinin fiziksel güvenliğine karşı potansiyel tehditleri ve busuu'nun hizmet kullanım şartlarını ihlal eden durumları içeren durumlara, yasal olmayan aktivitelere, dolandırıcıkla ilgili şüpheli durumlara veya aksi yasalar tarafından gerekli görülen durumlara karşı araştırma yapmak, bu tür halleri engellemek veya onlara karşı harekete geçmek için bilgi paylaşımının zorunlu olduğuna inandığı durumlar.

  • Bir öğrenci veya çalışan sıfatıyla bir Ücretli Hizmet (Premium Üyelik de buna dahildir) kullanıyorsanız, bu gibi durumlarda, kişisel bilgilerinizi Ücretli Hizmetleri kullanımınızı denetlemelerine imkan sağlaması için bağlı olduğunuz eğitim kurumu ya da işvereniniz (durumuna göre) ile paylaşabiliriz.

  • busuu'nun sizinle ilgili bilgileri, başka bir şirket tarafından satın alınmış olması veya başka bir şirketle birleşmesi nedeniyle aktardığı durumlar. Böyle bir durumda, sizinle ilgili bilgiler transfer edilmeden veya başka bir gizlilik politikasına tabi olmadan önce busuu sizi bilgilendirecektir.

Hedeflenmiş reklamlar sağlamak amacıyla, e-posta adresleri dahil olmak üzere verilerinizi Facebook, Google, Braze ve Snapchat gibi diğer veri işleyiciler ile paylaşabiliriz. Bir kurum sponsorluğunda Premium üyeliğe sahip olan kullanıcılar, verilerinizi reklam amaçlı paylaşmayacağız. Ayrıca, bazı durumlarda IP adresi gibi kişisel bilgilerinizi görebilen Intercom, Braze ve Amplitude gibi analitik araçlar kullanmaktayız. Bu durumların bazılarında, veriler AEA'nın dışına transfer edilir.

Tüm üçüncü tarafların kişisel verilerinizin güvenliğine riayet etmesi ve yasalara uygun olarak muamele etmesini talep etmekteyiz. Üçüncü taraf servis sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmalarına izin vermeyiz ve kişisel verilerinizi yalnızca belirtilen amaçlar için ve talimatlarımıza uygun olarak işlemelerine müsaade ederiz.

Gönüllü olarak kişisel bilgilerinizi çevrimiçi olarak ifşa ettiğinizde, bu bilgilerin başkaları tarafından derlenebileceğini ve kullanılabileceğini lütfen aklınızda bulundurunuz. Kişisel bilgilerinizi, herkesin çevrimiçi olarak ulaşabileceği bir şekilde paylaştığınızda, diğer kişilerden istemediğiniz iletiler alabilirsiniz.

Kişisel bilgilerinizi ayrıca Busuu Online S.L. ve Busuu Servicos Online LTDA grubumuzdaki şirketlere açıklayabiliriz.


8. ÜÇÜNCÜ TARAF REKLAMLARI

busuu bazen kişisel verilere dayalı olarak seçilen, hedeflenmiş reklamlar göstermektedir. Reklamverenler, reklamları ile etkileşimde bulunan, bunları görüntüleyen veya tıklayan kişilerin, hedeflenen ilgili kriterleri (örneğin, belirli bir coğrafi bölgedeki 18-24 yaşları arasındaki erkekler) karşıladığını farz edebilir. Siz belirli bir reklamı gördüğünüzde veya reklamla etkileşimde bulunduğunuzda, busuu reklamverene herhangi bir kişisel bilginizi vermez. Ancak, reklam ile etkileşimde bulunarak veya reklamı görüntüleyerek, reklamverenin, sizin reklamı göstermek için hedeflenen kriterlere uyduğunuzu farz ettiğini kabul etmiş olursunuz.


9. GİZLİLİK VE GÜVENLİK

Kişisel verileri kayıp ve çalınmanın yanı sıra izinsiz erişime, ifşaya, kopyalamaya ve uygunsuz kullanım ve değiştirmeye karşı korumak için makul ve sektör standardı güvenlik önlemleri alacağız.

Kişisel verileriniz şifre ile korunmakta olup, işbu Gizlilik Politikası'nda aksi belirtilmedikçe, sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Şifrenizi/şifrelerinizi gizli tutmayı, kimseye ifşa etmemeyi ve ifşa ettirmemeyi kabul ediyorsunuz.

busuu, kişisel bilgilerinize erişimi, busuu'nun size ürün ve Hizmet sağlanabilmesi ve işlerini yapabilmeleri adına, gerçekten ihtiyaç üzerine bu bilgilere ulaşması gerektiğine makul nedenlerle inandığı çalışanlarıyla sınırlamıştır.

busuu olarak, size ait kişisel bilgilerin korunabilmesi için gereken, düzenlemelerle uyumlu fiziksel, elektronik ve prosedürsel güvenlik önlemlerine sahibiz. Ancak, internet üzerinden gerçekleştirilen veri aktarımlarının güvenliği de %100 taahhüt edilememektedir. Dolayısıyla, busuu sizin busuu'ya aktardığınız herhangi bir bilginin güvenliğini taahhüt edemez, bu konuda sizi temin edemez. Özellikle de, Hizmet'e erişim sağlamak ve Hizmet'i kullanmakla, bu konudaki tüm riskleri kendiniz üstlenmiş ve bilgisayarınızda e-posta adresi ve ödemeyle ilgili bilgiler de dahil, Hizmet'e girmiş olduğunuz bilgileri takip edebilecek kötü niyetli kodlar, casus yazılımlar, virüsler, Truva atları vb. bulunmamasını sağlamaktan kendiniz sorumlu olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz. Kullanıcının işbu paragrafın gereklerini yerine getirmemiş olmasından kaynaklanabilecek zarar ve ziyanlardan ötürü hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.

Ancak, Ücretli Hizmet aboneliği için ödeme yaptığınız sırada ödemenin güvenli olarak yapılabilmesini sağlamak için güvenli ödeme hizmeti sağlayıcılarıyla çalışmaktadır.


10. ÜÇÜNCÜ TARAFLARIN İNTERNET SİTELERİ

Site'de veya Hizmet'in diğer bileşenlerinde link verilmiş olan başka internet siteleri varsa, bu internet siteleri işbu Gizlilik Politikası'na tabi değillerdir. busuu olarak bu tür diğer internet sitelerinin kişisel bilgilerin toplanması, kullanımı ve ifşası ile ilgili prosedürlerini anlamak adına, o sitelerin kendi gizlilik beyanlarını okumanızı öneririz.


11. YASAL HAKLARINIZ

Şu haklara sahipsiniz:

Kişisel verilerinize erişim talebinde bulunma (genellikle "veri sahibi erişim talebi" olarak bilinir). Bu, hakkınızda elimizde tuttuğumuz kişisel verilerin bir kopyasını almanıza ve bunu yasalara uygun şekilde işleyip işlemediğimizi kontrol etmenize olanak sağlar.
Hakkınızda elimizde tuttuğumuz kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme. Bu, sizin hakkınızda elimizde tuttuğumuz herhangi bir eksik veya hatalı verinin düzeltilmesine olanak sağlar, gerçi bize verdiğiniz yeni verinin doğruluğunu teyit etmemiz gerekebilir.
Kişisel verilerinizin silinmesini talep etme. Bu, işlemeye devam etmemiz için iyi bir neden olmadığında bizden kişisel verilerin silinmesini veya kaldırılmasını istemenize olanak sağlar. Aynı zamanda, bilgilerinizi kanunsuz olarak işlemiş olabildiğimizde işlemeye itiraz hakkınızı (aşağıya bakınız) başarıyla ifa ettiğinizde veya yerel yasaya uygun olmak için kişisel verilerinizi silmemiz gerektiğinde bizden kişisel verilerinizin silinmesini veya kaldırılmasını isteme hakkına sahipsiniz. Ancak talebiniz sırasında, mevcut ise, size bildirilecek belirli yasal nedenler nedeniyle silinme talebinize her zaman riayet etmeyebileceğimize dikkat edin.
Meşru menfaate (veya üçüncü bir tarafınkine) dayalı olduğumuzda ve istisnai durumunuz hakkında, temel haklarınız ve özgürlüklerinizi etkilediğini hissettiğinizden bu nedenle işlenmesine itiraz etmenizi istetecek bir şey olduğunda kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme. Aynı zamanda kişisel verilerinizi doğrudan pazarlama amaçlarıyla işlediğimizde itiraz etme hakkına sahipsiniz. Bazı durumlarda, bilginizi işlemek için, haklarınız ve özgürlüklerinizi geçersiz kılan mecburi meşru zeminlere sahip olduğumuzu açıklayabilmekteyiz.
Kişisel verilerinizin işlenmesinin kısıtlamasını talep etme. Bu, şu durumlarda kişisel verilerinizin işlenmesini tecil etmemizi istemenize olanak sağlar: (a) Verinin doğruluğunu tespit etmemizi istediğinizde; (b) veri kullanımımız kanunsuz olup bunu silmemizi istemediğinizde; (c) yasal hakları tesis etmek, kullanmak veya reddetmeniz için, bizim için artık gerekli olmadığı halde bile veriyi tutmamıza ihtiyacınız olduğunda; veya (d) verilerinizi kullanımımıza itiraz ettiğiniz fakat bizim bunları kullanmak için ağır basan meşru zeminlere sahip olup olmadığımızı tetkik etmemiz gerektiğinde.
Kişisel verilerinizin size veya üçüncü bir tarafa transferini talep etme. Kişisel verilerinizi size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan, makine tarafından okunabilen bir formatta temin edeceğiz. Bu hakkın sadece, başlangıçta kullanmamız için bize izin verdiğiniz otomatik bilgi için veya bilgiyi sizinle bir sözleşme yapmak için kullandığımızda geçerli olduğuna dikkat edin.
Kişisel verilerinizi işlemek için izine istinad ettiğimizde her an izni geri çekme. Ancak, bu izninizi geri çekmeden önce yürütülen herhangi bir işlemin yasaya uygunluğunu etkilemeyecektir. Eğer izninizi geri çekerseniz size belirli ürün veya hizmetleri sunmamız mümkün olmayabilir. İzninizi geri çektiğinizde böyle olup olmadığını size bildireceğiz.

Yukarıda belirtilen haklardan herhangi birini ifa etmek isterseniz lütfen aşağıda detayları verildiği şekilde bize ulaşın. Kişisel verilerinize erişmek (veya diğer haklarınızın herhangi birini ifa etmek) için bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Ancak, talebiniz açık bir biçimde gereksiz, tekrarlayan veya aşırı ise makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu şartlar altında talebinize riayet etmeyi reddedebiliriz. Kimliğinizi teyit etmemize ve kişisel verilerinize erişme hakkınızı temin etmemize (veya diğer haklarınızdan herhangi birini ifa etmemize) yardımcı olması için sizden muayyen bilgi talep etmemiz gerekebilir. Bu, kişisel verilerin, almaya hakkı olmayan herhangi bir kişiye bildirilmediğinden emin olmak için alınan bir güvenlik önlemidir. Ayrıca cevabımızı hızlandırmak için, talebinize ilişkin daha fazla bilgi istemek üzere sizinle iletişim kurabiliriz. Tüm meşru talepleri bir ay içinde yanıtlamaya çalışmaktayız. Nadiren, talebiniz bilhassa karmaşık ise veya birkaç talepte bulunduysanız, yanıtlamamız bir aydan daha uzun sürebilir. Bu durumda sizi bilgilendirecek ve gelişmelerden haberdar edeceğiz.


12. BUSUU İLE TEMASA GEÇME

busuu, 50 Finsbury Square, London, EC2A 1HD adresinde kayıtlı olan Busuu Limited'in ticari adıdır.

privacy@busuu.com adresine e-posta göndererek hakkınızda elde tutulan Site üzerinden verdiğiniz kişisel verilerin bir kopyasını temin edebilir veya bunun dışında, busuu'nun kişisel bilgilerinizi güncelleştirmesi, değişiklik yapması veya silmesini talep edebilirsiniz. Eğer Gizlilik Politikamız ile ilgili herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa privacy@busuu.com adresine e-posta göndererek busuu ile irtibata geçebilirsiniz.


Son güncelleme: Eylül 2018